top of page
Binnenhuisdesign

Hernieuwbare energie 

Installatie airco 

Bent u de hete zomers ook beu ?

Zoekt u een alternatief om energiezuinig en milieubewust te verwarmen EN koelen?

Bij ons kan u terecht voor de installatie van uw eigen airco systeem. U mag ons steeds contacteren voor een vrijblijvende offerte op maat

lucht/luchtwarmtepomp , airco

Onderhoud

Ook voor het onderhoud van uw bestaande installatie kan u bij ons terecht.

Laat tijdig uw installatie onderhouden om zo  uw woning probleemloos het ganse jaar op de gewenste temperatuur te houden.

zowel de binnen als de buitenunit worden steeds gecontroleerd op onregelmatigheden en gereinigd met professionele reinigingsproducten speciaal ontwikkeld voor lucht/lucht warmtepompen. Nadien worden deze alsook behandeld met een speciale protector.

6.jpg

Warmtepompen

Ook voor de installatie van een warmtepomp kan u bij ons terecht!

Volgende systemen zijn mogelijk.

Lucht/water: Een lucht/water warmtepomp is een apparaat dat warmte uit de buitenlucht haalt en deze gebruikt om water op te warmen voor verwarmings- en warmwatertoepassingen in een huis of gebouw. Het werkt door middel van een compressor en een warmtewisselaar om warmte te onttrekken aan de buitenlucht en deze over te dragen aan een watercircuit dat wordt gebruikt voor verwarming. Het is een efficiënte en milieuvriendelijke manier om warmte te genereren, omdat het gebruikmaakt van hernieuwbare energiebronnen zoals de buitenlucht.

Geothermie:Een geothermische warmtepomp maakt gebruik van de constante temperatuur diep in de aarde om warmte te onttrekken en te gebruiken voor verwarmings- en koelingstoepassingen in gebouwen. Het systeem bestaat uit een netwerk van pijpen gevuld met een vloeistof dat de aardwarmte absorbeert en naar de warmtepomp transporteert. De warmtepomp verhoogt vervolgens de temperatuur van de vloeistof en gebruikt deze warmte om water te verwarmen voor verwarming of om gebouwen te koelen via een omgekeerde cyclus. Het is een duurzame en efficiënte manier om energie te gebruiken, hoewel de installatiekosten doorgaans hoger zijn dan die van lucht/water

warmtepompen.

bottom of page